one day AÖF
 "tek günde ders geçme tekniği"
28 yıllık ALFA Akademi güvencesiyle
AÖF koordinatörü / Rehber öğretmen  
Sinan Hoca: 0530 411 6630 
Yeni üyelik    |    Üye Paneli
 
   

     

AÖF'te 2 yıllıktan 4 yıllık hangi bölümlere geçiş yapılabilir?

Öğrencilerimizin kafalarını meşgul eden soruların başında “2 yıllıktan 4 yıllığa hangi bölümlere geçilebilir? ve “hangi bölüme geçmeliyim?” gelmektedir. Bu noktada, ön lisans programları ile buralardan geçiş yapılabilecek lisans programlarının iyi bilinmesi gerekmekte olup bu duruma ilişkin hazırlamış olduğumuz tablo aşağıda yer almaktadır. “Hangi bölüme geçmeliyim?” sorusuna ise bir başka makalede yer vereceğiz. Dolayısıyla, 2 yıllığı bitiren öğrencilerimiz öncelikle ellerindeki imkanların farkında olmalıdır. Devamında ise ilgi ve becerilerine göre bu imkanları en verimli şekilde değerlendirecek, tercihlerini bu doğrultuda kullanacaktır.
Öncelikle ALFA Akademi'den KPSS Rehberlikçi Sinan Güzel hocanın çektiği videoyu izlemenizi tavsiye ederiz:



Önlisans Programları İçin Dikey Geçiş Olanaklarını Gösterir Tablo
İKİ YILLIK BÖLÜM  DİKEY GEÇİŞ OLANAKLARI
ADALET*** Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan Hukuk Fakültelerine dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Aşçılık
(2015-2016 öğretim yılında açıldı)

Aşçılık Önlisans Programından mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan fakültelere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS ) girmeleri gerekmektedir.

Bankacılık ve Sigortacılık***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Aktüerya, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık, Bankacılık ve Finans, İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Sigortacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletmecilik gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler, İşletme Bilgi Yönetimi, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Çağrı Merkezi Hizmetleri***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Bilgi Yönetimi, Lojistik Yönetimi, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Yeni Medya, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Çocuk Gelişimi (2015-2016 öğretim yılında açıldı)

Çocuk Gelişimi Önlisans Programından mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan fakültelere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Dış Ticaret***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Bankacılık ve Sigortacılık, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, İktisat, İşletme, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Lojistik Yönetimi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Elektrik Enerjisi Üretim***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizik, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisliği, Uçak Elektrik-Elektronik, Uzay Mühendisliği gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir

Emlak ve Emlak Yönetimi**

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Gayrimenkul ve Varlık Değerleme, İşletme, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Ev İdaresi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Aile ve Tüketici Bilimleri gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Basın ve Yayın, Film Tasarımı, Fotoğraf, Fotoğraf ve Video, Gazetecilik, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarımı, Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Radyo ve Televizyon, Radyo, Televizyon ve Sinema, Sinema ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Yeni Medya gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

İlahiyat

İlahiyat Önlisans Programından mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık İlahiyat, Arap Dili ve Edebiyatı, Arapça Öğretmenliği, Fars Dili ve Edebiyatı, İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

İnsan Kaynakları Yönetimi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

İşletme Yönetimi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Bankacılık ve Sigortacılık, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi ve Finans, Girişimcilik, İşletme, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Lojistik Yönetimi, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sermaye Piyasası, Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme, Sigortacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Kültürel Miras ve Turizm***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Konaklama İşletmeciliği, Konaklama ve Turizm İşletmeciliği, Lojistik Yönetimi, Otel Yöneticiliği, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otelcilik gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Laborant ve Veteriner Sağlık

Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programından mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Biyoloji, Veteriner, Tarımsal Biyoteknoloji, Zootekni gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Lojistik***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Havacılık İşletmeciliği, Lojistik Yönetimi, Lojistik Yönetimi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Marka İletişimi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Yeni Medya gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Medya ve İletişim***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Basın ve Yayın, Film Tasarımı, Fotoğraf ve Video, Gazetecilik, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Radyo ve Televizyon, Radyo, Televizyon ve Sinema, Sinema ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Yeni Medya gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Bankacılık ve Sigortacılık, Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, İktisat, İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Lojistik Yönetimi, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim, Sermaye Piyasası, Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme, Sigortacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finansman gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Lojistik Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Özel Güvenlik ve Koruma***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Sosyal Hizmet gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İşletme, İşletme-Ekonomi, Lojistik Yönetimi, Pazarlama, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Radyo ve Televizyon Programcılığı***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Basın ve Yayın, Film Tasarımı, Fotoğraf ve Video, Gazetecilik, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Radyo ve Televizyon, Radyo, Televizyon ve Sinema, Sinema ve Televizyon, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Yeni Medya gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık İşletme, Sağlık İdaresi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sağlık Kurumları Yöneticiliği, Sağlık Yönetimi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Sosyal Hizmetler***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Sosyal Hizmet, Sosyoloji gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Spor Yönetimi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık İşletme, Spor Yöneticiliği, Spor Yönetimi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Tarım Teknolojisi***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Biyosistem Mühendisliği, Bitki Koruma, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Tarım Makineleri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Tarım Ekonomisi, Zootekni, Su Ürünleri Mühendisliği gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir. Önlisans Tarım Teknolojisinden Ziraat Mühendisliği Fakültesinin bir bölümüne geçerek devlette 80-83 KPSS puanıyla veya özelde Ziraat Mühendisi olabilirsiniz. 2021-2024 yılları arasında en fazla tavsiye ettiğimiz bölümlerden biridir.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (2015-2016 öğretim yılında açıldı)

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programından mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan fakültelere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Turizm ve Otel İşletmeciliği***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Konaklama İşletmeciliği, Konaklama ve Turizm İşletmeciliği, Otel Yöneticiliği, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otelcilik gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Turizm ve Seyahat Hizmetleri***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Konaklama İşletmeciliği, Konaklama ve Turizm İşletmeciliği, Otel Yöneticiliği, Turizm İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otelcilik gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Yaşlı Bakımı
(2015-2016 öğretim yılında açıldı)

Yaşlı Bakımı Önlisans Programından mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan fakültelere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.

Yerel Yönetimler***

Yine bu programdan mezun olan öğrenciler, örgün öğretim yapan 4 yıllık Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi gibi bölümlere dikey geçiş yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir


ÖNEMLİ NOT: Yanında *** olan önlisans programları mezunları Anadolu Üniversitesinin açıköğretim sistemine göre öğretim yapan İktisat ve İşletme Fakültelerinin;
   İktisat
   Maliye
   Kamu Yönetimi
   İşletme
   Uluslararası İlişkiler
   Konaklama İşletmeciliği
   Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
lisans programlarının 5. yarıyılına sınavsız olarak dikey geçiş yapma olanağına sahiptirler. Sevgili arkadaşlar, burada başta da belittiğimiz gibi, en önemli sorular ; hangi iki yıllık bölümü okumalıyım? , hangi dört yıllık bölüme geçmeliyim? , hangi bölümün iş imkanları daha iyidir? vb. “one day AÖF” olarak sizden gelen soruları da dikkate alarak sonraki makalelerimizde önemli tavsiyelerde bulunacağız…

Bu bölümleri okurken 2026 Önlisan veya Lisans KPSS'ye online eğitimle hazırlanacaklar için tavsiyemiz :
KPSS Lisans canlı kurslar     KPSS Lisans online kurslar

KPSS Önlisans Canlı kurslar     KPSS Önlisans online kurslar

DGS Canlı ders veren kurslar     DGS Online kurslar

ALFA Akademi rehberlik servisi olarak hepinize başarılar dileriz.

one day AÖF
15.09.2024








 Ücretsiz GÜMÜŞ NOTLAR  21.05.2024
AÖF'te 2 yıllıktan 4 yıllık hangi bölümlere geçiş yapılabilir?
ATA AÖF ders Özetleri
AÖF Not Hesaplama Robotu
Ücretsiz çözümlü DENEME sınavları
Anadolu AÖF 2024 yaz okulu
AÖF Bahar dönemi başladı.
Anadolu AÖF Sınav giriş belgeleri.
GÜZ ARA sınavı / Gümüş notlar hazır
BİZİ INSTAGRAM'DAN TAKİP EDİN

CANLI REHBERLİK

AÖF AKADEMİK TAKVİM
Anadolu ve ATA AÖF 2023-2024 Güz-Bahar dönemi ve Yaz okulu akademik takvimi için tıklayınız.

AÖF BÜROLARI
Açıköğretim Fakültesi Ankara, İstanbul ve diğer tüm illerdeki büroların adresi ve telefonu için tıklayınız.

AÖF NOT HESAPLAMA ROBOTU
Dönem not hesaplama robotu için tıklayınız

ONLİNE DERSLER
Matematik 1-2, Genel Matematik, İngilizce 1-2 , İktisata Giriş 1-2, Genel Muhasebe 1-2, Mikro İktisat, Türk Dili-2, Maliye Politikası-2 dersleri için online kurslarımız devam etmektedir.

 
Facebook
üzerinden takip et

Rehberlik panelinden Online soru sor

Kurs Merkezimize
ulaşın

KPSS panelinden
soru sorun
 
Alfa Bilgisayar Tek.Yay.Ltd. Şti.© 1997
Sitede yer alan tüm içeriğin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.

Karyağdı/4 sokak Alfa Akademi Ap. No:17 Elmalı/ Antalya
bilgi@onedayaof.com Tel: 0312 346 40 30