one day AÖF
 "tek günde ders geçme tekniği"
28 yıllık ALFA Akademi güvencesiyle
AÖF koordinatörü / Rehber öğretmen  
Sinan Hoca: 0530 411 6630 
Yeni üyelik    |    Üye Paneli
 
   

     

AÖF SINAVI için zaman daralıyor; ne yapılmalı?

•  Çalışacağınız ders özetleri mutlaka güncel olmalı. Artık çıkmış sorulardan çalışarak geçme devri bitti. One Day AÖF ekibi olarak tüm derslerin ünitelerini dönemin başından itibaren tek tek kontrol edip güncelliyoruz.

•  Sınav gününe kadar çalışmayı hiç bırakmayın. Hiç başlamamış olsanız bile sınav öncesi son 5 günde AÖF kısa ders özetleri ve çözümlü AÖF soru bankası kaynaklarından hazırlık yapmanız sınavda size çok ciddi katkılar sağlayacaktır.

•  Önceki dönemlerde ve sınavlarda düşük not almanız moralinizi bozmasın. Sonuçta Anadolu Üniversitesi veya Atatürk Üniversitesi bitecek ve bu dönem ne kadar dersi geçerseniz o sizin için başarıdır.

•  Bizim Altın Notlar'dan çalışmalarınızı tamamladıysanız mutlaka Altın Sorular'ı bitirmeli ve sonrasında sitemizden AÖF çıkmış sorular PDF'ini ücretsiz indirip çözmelisiniz. (Son 3-5 yılın çıkmış sorularını, tek PDF olarak hem de cevap anahtarları altında olacak şekilde sitemizden bulabilirsiniz.)

•  ATA AÖF ve Anadolu AÖF'te tek güncel yayınevi olarak, hazırladığımız kısa ders özetlerini sınav günü yanınıza almanızı tavsiye ederiz. Sınavdan önceki yarım saatte stres düzeyiniz yüksek olacağı için konuları çok hızlı algılayabilirsiniz. Bazı ezber konularında bile sınav öncesi tekrar çok önemlidir.

•  Sınavda bilmediğiniz soruları işaretlemeyin, 4 yanlış 1 doğrunuzu götürüyor. 2 şıkka indirdiğinizden %100 eminseniz (yani 3 şıkkı elediyseniz) atabilirsiniz.

•  Vize (ara sınav) ünitelerinden Finalde 4-6 civarı soru geliyor. Sınavlarda AÖF çıkmış sorulara da bakarak hangi üniteden geçmiş yıllarda daha fazla soru çıkmışsa sınava günler-saatler kala o ünitelere daha çok bakılmalı.

•  GNO 2.0 ve üzerinde ise; ortalamanız 30 puan bile olsa o dersi geçmiş sayılacaksınız. Örneğin ara sınavınız 35 ise dönem sonunda 28 puan bile alsanız genel ortalamanız 2.0 üzerinde ise o dersi geçmiş olacaksınız. Veya ara sınavdan 0 bile alsanız finalde 43 alınca geçeceksiniz.

Ayrıca sınavdan 1 gün önce yani Cuma günü 15:00 te ücretsiz yayınlayacağımız 2 sayfalık Gümüş Notlar'ımıza mutlaka çalışınız.

ALFA Akademi yayınları ve One Day AÖF ekibi olarak tüm Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyoruz…

Uzaktan eğitim videolarımıza youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

    İletişim :
    0312 336 12 13
    0312 346 40 30

one day AÖF
5.12.2022








 Ücretsiz GÜMÜŞ NOTLAR  21.03.2024
Anadolu AÖF Sınav giriş belgeleri.
GÜZ ARA sınavı / Gümüş notlar hazır
AÖF'te 2 yıllıktan 4 yıllık hangi bölümlere geçiş yapılabilir?
AÖF Not Hesaplama Robotu
Anadolu AÖF Sınav sorumluluk üniteleri.
AÖF Bahar dönemi başladı.
Anadolu AÖF 2021 yaz okulu
Anadolu AÖF ders özetlerinin GÜNCELLEMELERİ
Ücretsiz çözümlü DENEME sınavları
BİZİ INSTAGRAM'DAN TAKİP EDİN

CANLI REHBERLİK

AÖF AKADEMİK TAKVİM
Anadolu ve ATA AÖF 2023-2024 Güz-Bahar dönemi ve Yaz okulu akademik takvimi için tıklayınız.

AÖF BÜROLARI
Açıköğretim Fakültesi Ankara, İstanbul ve diğer tüm illerdeki büroların adresi ve telefonu için tıklayınız.

AÖF NOT HESAPLAMA ROBOTU
Dönem not hesaplama robotu için tıklayınız

ONLİNE DERSLER
Matematik 1-2, Genel Matematik, İngilizce 1-2 , İktisata Giriş 1-2, Genel Muhasebe 1-2, Mikro İktisat, Türk Dili-2, Maliye Politikası-2 dersleri için online kurslarımız devam etmektedir.

 
Facebook
üzerinden takip et

Rehberlik panelinden Online soru sor

Kurs Merkezimize
ulaşın

KPSS panelinden
soru sorun
 
Alfa Bilgisayar Tek.Yay.Ltd. Şti.© 1997
Sitede yer alan tüm içeriğin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.

Karyağdı/4 sokak Alfa Akademi Ap. No:17 Elmalı/ Antalya
bilgi@onedayaof.com Tel: 0312 346 40 30